Política de cancel·lació

Home / Política de cancel·lació

 

Aquestes condicions descriuen com efectuar les cancel·lacions:

LES CONDICIONS DE RESERVA I CANCEL.LACIONS SÓN EXACTAMENT IGUALS A TOTES LES PLATAFORMES (BOOKING, EXPEDIA, ETC).

En temporada alta (Setmana Santa, agost i cap d’any) si cancel·les la reserva fins a 7 dies abans de la data d’arribada, no s’efectuaran càrrecs. Si cancel·les la reserva fora del termini es carregarà el 100% de la reserva. Si et pot revendre l’habitació, es carregarà només el primer dia.

En temporada baixa, si cancel·les la reserva fins a 3 dies abans de la data d’arribada, no s’efectuaran càrrecs.
Si cancel·les la reserva fora del termini es carregarà el 100% de la reserva.

Si no et presentes a l’establiment, es carregarà l’import total de la reserva.
Per les cancel·lacions o sortides abans de la data reservada, l’establiment no podrà deduir o cap quantitat, tal i com diu la llei de consum.

Condicions dels dipòsits
Defineixen les condicions dels dipòsits i els pagaments per avançat.

L’establiment no carregarà cap dipòsit a través de targeta en temporada baixa. Per la resta de temporades, l’establiment pot fer el càrrec d’una part per avançat, que representa un 40% del total de la reserva.
Si es facilita la targeta com a garantia, l’establiment es reserva el dret de comprovar la veracitat de les dades facilitades de la targeta i/o bloquejar l’import corresponent.

Condicions referents als nens i als llits supletoris
L’establiment admet nens de totes les edats. El preu per tots els nens o adults addicionals en una habitació doble és de 35€ per persona i nit, tant si dormen en un llit supletori com si comparteixen el llit amb altres persones. En el cas que s’utilitzi el bressol són 15€.

Condicions referents a les mascotes
L’establiment admet totes les mascotes. Si pesen més de 10 quilos, són 10€ per dia. Per més grans, 17€. Els clients signaran en el moment de l’entrada, la seva responsabilitat en el cas de malmetre o embrutir qualsevol cosa de l’hotel i/o habitació. El suplement de la mascota no inclou en cap cas, que dormin en el llit de l’hotel, que en el cas que ho facin es facturarà la neteja de la roba de llit. El suplement tampoc inclou que les mascotes poguin molestar als altres clients, entenem que els clients seran respectuosos amb l’horari nocturn.

Condicions referents a l’entrada i sortida
L’hora d’entrada o check-in a l’hotel és a partir de les 14h fins les 20h.
L’hora màxima de sortida o check-out és des de les 8h fins les 12h.
En determinades temporades de l’any, l’establiment pot pactar altres horaris més flexibles pels clients que reserven directament amb nosaltres. L’establiment disposa de suplements horaris de 3 hores per sortir després o abans. Evidentment, cal avisar amb antel.lació.
Tenim preus especials per estades diürnes, consulteu-ne les tarifes via email. (Els horaris d’entrada i sortida poden variar).
Aquest establiment accepta els check-in i check-out express. En aquest cas, es demana un document identificatiu escanejat de tots els ocupants de l’habitació i l’acceptació del pagament mitjançant targeta de crèdit amb anterioritat a la sortida del client.